Să fie muzică!

„Nu recunosc alt semn al superiorității decât bunătatea”

(Ludwig van Beethoven)

Ce vă face fericiți?
Studiile au demonstrat că muzica clasică, mai ales cea în tempo lent, crește activitatea alfa a creierului, având ca rezultat o stare de reverie și de relaxare.

Dacă în timpul concertelor noastre ați atins măcar un acord de fericire, echipa Asociației Sonoro vă mulțumește că alegeți să contribuiți la bunul mers al activităților sale, iar donația se poate face prin intermediul uneia dintre variantele prezentate în continuare.

Vă mulțumim sonor!

Redirecționați 3,5% din impozitul pe venit

Folosiți linkul de mai jos:

redirectioneaza.ro/sonoro

Plată online

Folosiți linkul de mai jos, completați suma și finalizați tranzacția. Vă mulțumim sonor!

Donație prin Eventbook

Transfer bancar

Folosiți datele de mai jos pentru un transfer bancar.

Asociaţia SoNoRo
Bd. Dacia nr.15, sector 1
010402 Bucureşti

RON: IBAN RO42 BRDE410SV78907504100
EUR: IBAN RO81BRDE410SV78907694100
SWIFT/BIC: BRDEROBU
Filiala BRD Academiei

Redirecționați 20% din impozitul pe profit

Potrivit Codului Fiscal, puteți sponsoriza Asociația Sonoro, înregistrată în Registrul entităților/unităților de cult pentru care se acordă reduceri fiscale, conform Legii nr. 32/1994, cu modificările și completările ulterioare, atât în situația în care reprezentați o societate comercială care plătește impozit pe profit, cât și în situația în care reprezentați o microîntreprindere, dacă realizați sponsorizarea până la 31 decembrie 2021, în baza unui contract de sponsorizare, astfel:

  • Dacă sunteți o societate comercială care plătește impozit pe profit, sumele aferente sponsorizărilor se scad din impozitul pe profit datorat la nivelul valorii minime dintre următoarele: 0,75% din cifra de afaceri, respectiv 20% din impozitul pe profit datorat.
  • Dacă sunteți o microîntreprindere, puteți sponsoriza Asociația Sonoro, potrivit legii. Sumele aferente sponsorizărilor se scad din impozitul pe venit datorat pentru trimestrul IV, până la nivelul valorii reprezentând 20% din impozitul pe venit datorat pentru acest trimestru. Puteți face sponsorizarea și în trimestrele următoare.

Pentru procedura de direcționare a 20% din impozitul pe profit ne puteți contacta la: dragos@sonoro.org (Ioan Dragoș Dimitriu).